"100. Yılında Cumhuriyet" Slogan Yarışması

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlenen "100. yılında Cumhuriyet" konulu slogan yarışması başvuru formu için tıklayınız. Yarışmaya müracatlar 24.10.2023 tarihine (24.10.2023- saat 23.59) kadar başvuru formunun doldurulması ile  yapılacaktır.

TAŞKÖPRÜ FEN LİSESİ

“100. YILINDA CUMHURİYET” KONULU SLOGAN YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YARIŞMA KONUSU

“100. YILINDA CUMHURİYET” konulu slogan yarışması

YARIŞMANIN AMACI

Okulumuzda öğrenimlerine devam eden öğrencilerimizin “Slogan” yarışması ile Devlet, Vatan, Millet, Bayrak ve Cumhuriyet sevgisini güçlendirerek; Cumhuriyetimize dair duygularını ve fikirlerini güzel Türkçemiz ile ifade etmelerine olanak tanımak

HEDEF KİTLE

Taşköprü Fen Lisesi  9-10-11-12. Sınıf Öğrencileri

YARIŞMA ESASLARI

1)          Yarışma sonunda derece alan yarışmacı para ödülü alacaktır.

2)          Gönderilen Eserlerde Türk Milli Eğitim Sistemine ve Anayasaya Aykırı İfadeler Yer Almayacaktır. Bu şekilde gönderilen eserler  değerlendirilmeye alınmayacaktır.

3)          Sloganlar T.C. Anayasası ve Millî Eğitim Temel Kanunu'na aykırılık teşkil etmeyecek olup; slogan yarışmasına her öğrenci birden fazla slogan ile yarışmaya katılabilecektir.

4)          Sloganlar Türkçe olacaktır.

5)          Sloganlar çok kısa(tek kelime) ya da 12  kelimeden fazla olmamalıdır.

6)          Şiddet içeren sözcükler, şiddete özendirici mesajlar, şiddete uğrayanı acındıran, insanlık onurunu zedeleyici, belli bir grubu hedef alan ifadeler kesinlikle kullanılmamalıdır.

7)          Yarışma sonuçlarına herhangi bir itiraz kabul edilmeyecek olup jurinin verdiği kararlar kesindir.

8)          5846  Sayılı Yasa gereği, ödül alsın veya almasın yarışmaya gönderilen tüm eserlerin her türlü kullanım hakları(bedelsiz olarak) yarışmayı düzenleyen Taşköprü Fen Lisesi Müdürlüğüne’ne  ait olacaktır.

9)          Eserlerin başkasına ait, alıntı veya kopya olmaması gerekir.

10)       Yarışmaya katılan tüm katılımcılar, bu şartname hükümlerini kabul etmiş sayılır.

11)       Temaya Uygunluk, Yaratıcılık ve Özgünlük, Sanatsal Değer kriterleri kapsamında değerlendirme yapılacaktır.

12)       Taşköprü Fen Lisesi slogan yarışması değerlendirme toplantısına katılamayan seçici kurul üyesi yerine bir başka üye belirleme yarışma takvimi ve sonucu açıklayacağı günü değiştirme hakkına sahiptir.

13)       Şartnamede belirtilmeyen hususlarda veya tereddüt halinde Taşköprü Fen Lisesi Müdürlüğü´nün kararları geçerlidir.

14)       Gönderilen Eserlerde Türk Milli Eğitim Sistemine ve Anayasaya aykırı ifadeler yer almayacaktır. bu şekilde gönderilen eserler  değerlendirilmeye alınmayacaktır.

YARIŞMA TAKVİMİ

Yarışma İlanı                           : 12.10.2023

Başvuru Süresi                         : 16.10.2023 – 24.10.2023

Sonuçların Değerlendirilmesi    : 25.10.2023

Sonuçların Açıklanması             : 26.10.2023

ESERLERİN GÖNDERİLMESİ (BAŞVURULAR)

Yarışmaya müracatlar 24.10.2023 tarihine (24.10.2023- saat 23.59) kadar başvuru formunun doldurulması ile  yapılacaktır.

Başvuru formu bağlantısı için tklayınız.

Yayın: 17.10.2023 - Güncelleme: 17.11.2023 22:15 - Görüntülenme: 90