2. Marka Tescilimizi Almaya Hak Kazandık

Fikri Mülkiyet ve Sınai Hakları çalışmaları kapsamında Türk Marka ve Patent Kurumundan ikinci Tescil Belgemizi marka başvurusu alanında aldık.

Türkiye geneli 320 civarında Fen Lisesi arasında bu alandaki çalışmalarımızla ön plana çıkan okulumuzun çalışmaları Ortaöğretim Genel Müdürlüğümüzün hazırladığı tanıtım kitapçığında yer almış ve resmi Youtube kanalında da videosu yayınlanmıştı. Bu alanda nasıl bir yol izlediğimiz ve başarılı olduğumuz konusunda Genel Müdürlüğümüzün organizasyonunda bir hafta süreyle Türkiye'deki bir çok Fen Lisesi Müdürlerine online olarak Okul Müdürümüz Kenan DEMİR ve Almanca Öğretmenimiz İbrahim USTABAŞ 2021 yılında sunum gerçekleştirmişti. Sonuçlanan ve sonuçlanması beklenilen tüm tescil başvurularında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

25-07-2022

Yayın: 13.10.2022 - Güncelleme: 13.10.2022 11:17 - Görüntülenme: 139