LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI BULAŞICI HASTALIKLAR VE BAĞIŞIKLAMA PANELİ

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı fen liseleri ve merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu liselerinde öz güveni ve akademik başarısı yüksek; fikirlerini, duygularını paylaşabilen ve savunabilen aynı zamanda öğrenmeye açık bireylerin yetişmesine katkı sunmak amacıyla Liselerde Bilim Uygulamaları Programı uygulanmaktadır.

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında Taşköprü Fen Lisesi, Kastamonu Fen Lisesi ve Tosya Fen Lisesi iş birliğinde Kastamonu Fen Lisesi  konferans salonunda “Bulaşıcı Hastalıklar ve Bağışıklama” paneli gerçekleştirildi. Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doktor Canan KAŞ’ın başkanlığını yaptığı panele Milli Eğitim Şube Müdürü Adem TÜRKMENOĞLU, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı. Katılım belgelerinin verilmesinin ardından panel sona erdi. Öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

25-04-202425-04-202425-04-202425-04-2024

Yayın: 25.04.2024 - Güncelleme: 25.04.2024 18:45 - Görüntülenme: 140