Veli Okul Ziyaretleri ve Öğretmen Görüşmeleri İçin Zaman Çizelgesi

21.08.2023 tarihli 2023/28 sayılı Milli Eğitim Bakanlığı Genelgesi' nin 10. maddesi "Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okullar tarafından planlamalar yapılacak, ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulacaktır. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmalarının pedagojik olarak doğru olmadığı göz önünde bulundurularak gerekli tedbirler alınacaktır." hükmü doğrultusunda velilerimizin okul ziyaretleri ve öğretmen görüşmeleri için zaman çizelgesi hazırlanmıştır.

Velilerimizin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerini hazırlanan zaman çizelgesine göre gerçekleştirilmesini rica ederiz.

Yayın: 18.09.2023 - Güncelleme: 18.09.2023 23:50 - Görüntülenme: 160